Entrédörrar tillverkade i Tyskland

Aluminium eller PVC - du väljer

Tillgängliga ornamentsglas

Chinchilla white
Clear float glass
Mastercarre
Satinato

Satinato Tillgängliga dörrhandtag

Våra entrédörrar tillverkade i Tyskland finns i aluminium och plast. Det finns många modeller och mönster att välja på. Således är dörren inte bara entrén, utan ett karakteristiskt inslag i hemmets stil.

Entrédörrar av aluminium

Våra entrédörrar erbjuder en genomtänkt design och en övertygad helhetslinje. Filigran rostfri stålram och applikationer används, vilka genererar en helhetsbild som imponerar med sin enkla elegans.

Färg utformning

Förutom i rent vitt, tillverkar vi våra välisolerade entrédörrar i aluminium i alla nyanser på RAL färgpaletten. Eller i eleganta metalliska färger, t ex DB 703 Metallic, som är särskilt bra i kombination med rostfritt stål.

Säkerhet

Den 87 mm tjocka aluminium konstruktionen av husytterdörren ger bra stabilitet i decennier, den speciella distorsionshämmande skenan håller fast dörren ordentligt och gör den lätt att stänga, även vid extrema temperaturer. Naturligtvis inkluderas även 3-punkts låsning och 3 stabila gångjärn, för att maximera säkerheten.

Entrédörrar tillverkade av PVC

Våra dörrar erbjuder genomtänkt design och en övertygad helhetslinje. Filigran rostfri stålram och applikationer används, vilka genererar en helhetsbild som imponerar med sin enkla elegans.

Färg utformning

För våra välisolerade PVC-dörrar erbjuder vi flertalet dekorativa ytor i trämönster och eleganta mönsterfärger, till exempel "antracit grå sandstruktur", som passar särskilt bra i kombination med rostfritt stål.

Säkerhet

Genom användning av extremt stabila hörnsvetsfogar tillsammans med den beprövade massiva stålplastdörrskonstruktionen, garanteras en hög stabilitet. Naturligtvis inkluderar också våra PVC-dörrar 3-punkts låsning och 3 stabila gångjärn för att maximera säkerheten.

Husdörrar i aluminium >
PVC ytterdörrar >

Var den här informationen bra?
( 3 Betyg , Ø 4.00 )