Trä Aluminiumfönster tillverkade i Tyskland

Komfort och hållbarhet i perfektion

Ett trä aluminiumfönster tillverkade i Tyskland, kombinerar perfekt de utmärkta värmeisolerande egenskaperna och boendeförhållanden, av interiörträ som kräver lite underhåll och är samtidigt vädertåligt med robust aluminium som exteriör finish.

Träytorna

Även på våra tysktillverkade trä aluminiumfönster kommer man att hitta en mängd utvalda kvalitetsträ. Våra träfönster behandlas i flera steg med en naturlig vattenbaserad impregnering, för att säkerställa bästa möjliga skydd för träytorna.

I det sista steget i processen, kan man välja en ytterbehandling med tjockskiktsytbehandling av hög kvalité, en helt biocidfri olja som är utspädd med vatten, vilket förutom vattentäthet, också ger en matt yta, vilken särskilt väl framhäver träytans naturliga karaktär.

 

Aluminiumytorna

Aluminiumytorna fungerar både som arkitektoniskt designelement och som väderskydd. En högkvalitativ pulverbeläggning, gör aluminiumytorna på fönstren mycket väderbeständiga samt, mycket resistenta mot alla typer av väder, vilket garanterar en lång livslängd.

För de individuella konstruktionskraven finns nästan inga gränser: Det finns en mängd olika tillgängliga mönster, Antico och RAL-färger.

Var den här informationen bra?
( 0 Betyg , Ø 0 )